oneMission
oneMission.com
oneMission.com
the directory
created by the net
Questions? Suggestions?

Home

Register as a volunteer editor

Editor Login

Help

Link to oneMission.com

Create a subcategory

Add a link

 
You are here: Home > Regional > Finland-Home

Links

Asunnon vuokraus
(by Verkottaja) Mistä sellaisen vuokra-asunnon helpoiten löytää ja mistä niitä kannattaa lähteä etsimään? Onko parempi hankkia välittäjältä vai yksityiseltä. Paljon on kysymyksiä. Kenen pitää maksaa välityspalkkio ja paljonko on vuokravakuus ? Entä kuinka paljon vuokraa saa korottaa kerralla ja voiko sitä noin vain korottaa. Mitäs sitten jos pesukone hajoaa vanhuuttaan tai entä jos vuokralainen sen rikkoo.
[Location: http://www.niichavo.org/]

Tarinoita suomalaisten kodeista
(by Verkottaja) Suomalainen mies on tunnettu siitä että sehän ei apua tarvi missään hommassa. Turha on maksaa millekään niin sanotuille ammattilaisille heidän palveluistaan. Kyllä pätevä kaveri osaa itsekin hoitaa kaikki työt mitä kotona tarvii tehdä. Pihapuun kaataminen on yksi esimerkki siitä, että ei kannata milekään metsureille maksaa heidän palveluistaan. Helposti luonnistuu itseltäkin moinen homma.
[Location: http://www.espacesjeunes.com/]

Helpot reseptit
(by Verkottaja) Jaska kokkaa helposti ja nopeasti. Ei aina tarvi hifistellä ruuan kanssa, ihan hyvin voi joskus mennä ruuanlaitossa vähän niin kuin rimaa hipoen tai joskus vaikka ihan reippaasti riman alta. Pääasia että nälkä lähtee. Turha yrittää joka keitoksen kanssa kerätä tyylipisteitä ja pyrkiä johonkin uskomattomaan makuelämykseen tai huippukokkien jäljittelyyn. Esim hampurilainen syntyy hetkessä helposti.
[Location: http://www.civileats.org/]

Mies siivoaa
(by Verkottaja) Ei ole ihan helppoa saada miestä innostumaan siivouksesta. Siihen saattaa olla niinkin yksinkertainen syy kuin vääränlaiset välineet. Kaikki mopit ja imurit sun muut tiskirätit on ihan selkeästi tehty naisia varten, joten ei pidä ihmetellä jos mies ei moisista oikein innostu. Miksei kukaan ole suunnitellut vähän miehekkäämpiä siivousvälineitä. Voisi äijätkin itse siivota eikä tilata siivoojaa.
[Location: http://www.nandistance.org/]

Search for "Finland-Home" at other places

Altavista Google Groups Excite Hotbot Yahoo

The user-built directory
oneMission.com is completely created by volunteers.

  Help building the directory of the net
© Copyright Xoron GmbH - Legal disclosure