oneMission
oneMission.com
oneMission.com
the directory
created by the net
Questions? Suggestions?

Home

Register as a volunteer editor

Editor Login

Help

Link to oneMission.com

Create a subcategory

Add a link

 
You are here: Home > Regional > Suomi-Kauppa

Links

Lapsen kanssa kaupassa
(by Verkottaja) Sen on varmaan jokainen vanhempi huomannut: pienen lapsen kanssa kauppaan meneminen ei ole niitä parhaita ratkaisuja mitä voi tehdä työpäivän päätteeksi. Itse olet väsynyt ja nälkäinen, alhainen verensokeri tekee olosta hivenen ärtyisän. Ja sitten kun seurana on viisivuotias, jolla on täysin samat oireet, tosin sata kertaa pahempana. Yritä siinä sitten tehdä viisaita ostoksia ruokakaupassa.
[Location: http://www.flashtoon.org/]

Nettikauppa vai kivijalkakauppa
(by Verkottaja) Sitä asiaa pohtii nykyään moni kun jotain ostoksia suunnittelee. Kannattaisiko lähteä ihan perinteisestä kaupasta ostamaan joku tuote vai olisiko parempi ratkaisu tilata se netistä. Puolensa on molemmissa vaihtoehdoissa. Tosin moni päätyy valitsemaan keskitien: ensin vertaillaan tuotteita netissä ja tarkastetaan saatavuudet ja sitten itse ostos käydään tekemässä perinteisessä kivijalkakaupassa.
[Location: http://www.recomnetwork.org/]

Kauppojen tuotesijoittelu
(by Verkottaja) Moniko tulee ajatelleeksi kauppaan kävellessään sitä asiaa, miten tarkkaan on suunniteltu tuotteiden sijoittelu. Ihan vain satunnaisen asiakkaan pään menoksi. Tai ei ehkä hänen pään menoksi vaan hänen rahapussinsa mahdollisimman optimaalisen tyhjennyksen vuoksi. Monesti on ensimmäisenä vastassa tuoreet hedelmät, jotta tulet heti paremmalle tuulelle kaupassa ja sehän vaikuttaa ostohalukkuuteesi.
[Location: http://www.omhspto.com/]

Puukon valmistus
(by Verkottaja) Puukon valmistus käsityönä voi olla mukava harrastus tai sitten voi ostaa ihan ammattilaisen tekemän puukon. Tarvikkeet kätevästi netistä. Puukon terät, puukon helat ja puukon kahva materiaalit. Paljon erilaisia materiaali vaihtoehtoja.
[Location: http://www.knifedreams.com/Puukko-ja-korutarvikkeet/Puukon-valmistus]

Search for "Suomi-Kauppa" at other places

Altavista Google Groups Excite Hotbot Yahoo

The user-built directory
oneMission.com is completely created by volunteers.

  Help building the directory of the net
© Copyright Xoron GmbH - Legal disclosure