oneMission
oneMission.com
oneMission.com
the directory
created by the net
Questions? Suggestions?

Home

Register as a volunteer editor

Editor Login

Help

Link to oneMission.com

Create a subcategory

Add a link

 
You are here: Home > Regional > Suomi-yritys

Links

Vesikourut, rännit, sadevesi kourut Mikkeli ja Etelä-Savo
(by Verkottaja) Olemme sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden asennuksiin erikoistunut yritys. Pienenä yrityksenä voimme tarjota nopeaa ja edullista palvelua. Myymme tuotteet myös tarvikkeina. Kattotikkaat, lumiesteet ja muut kattoturvatuotteet ovat tärkeä osa sadevesijärjestelmää. Pitää huomioida ulkonäköseikat ja tuotteiden toiminta sadevesien ohjauksessa ja kattoturvallisuudessa.
[Location: http://www.etelasavonkourupalvelu.fi/]

Kurottajapalvelu, kurottaja vuokraus ja konevuokraus Helsinki
(by Verkottaja) Japnordic Oy on uudellamaalla toimiva yritys. Meiltä saat vuokrattua kurottajan ja samoin myös muu konevuokraus, kuten pienkuormaaja ja pyöräkuormaaja. Tarvittaessa mukana tulee myös ammattitaitoinen kuljettaja. Toimimme pääkaupunkiseudulla, Helsinki, Espoo Vantaa.
[Location: http://www.japnordic.fi/rakennus/kurottajapalvelu.html]

Hautaustoimisto, hautauspalvelut Helsinki
(by Verkottaja) Työskentelemme surun ja menetysten lähellä, mutta palvelemme elämää. Kunnioitamme jokaisen toimeksiantajamme henkilökohtaista vakaumusta. Toimimme surukotien perinteiden ja toiveiden velvoittamalla vakavuudella. Tiedostamme, että hautajaiset ovat ainutkertainen tapahtuma kunkin kohdalla.
[Location: http://www.hautaushuolto.com/]

Miesten muoti ja miesten vaatteet
(by Verkottaja) Minkälainen on tämän päivän miesten muoti ja vaatemallistot. Vaatteissa ja vaatekaupoissa on eroja, samoin niiden käyttäjissä ja erot ovat hyvinkin alueellisia
[Location: http://www.rb8365.com]

Verkkopankin tunnuslukusovellus
(by Verkottaja) Pekka on vanhempi mies, joka oli juuri oppinut käyttämään verkkopankkia tietokoneellaan. Oli vasta elämänsä ensimmäisen tietokoneenkin hankkinut ihan vaan pankkiasioita varten. Ja nyt ilmoittivat pankista, että kohta ei enää käytetä paperista tunnuslukulistaa vaan sen tilalle tulee älypuhelinsovellus. Kyllä menee monimutkaiseksi, nyt se piti sitten lähteä kauppaan ostamaan älypuhelin.
[Location: http://www.unitedwayac.com/]

Kuinka elää pitkään
(by Verkottaja) Italiassa on pieni kylä, jonka asukkaista 15% on yli 100-vuotiaita. Siinä onkin tavoittelemista muille länsimaalaisille. Pitkää ikää ei nimittäin saavuteta nykyihmisen työnteolla ja elintavoilla. Ei pitäisi jatkuvasti muuttaa kaupungista toiseen ja painaa pitkää päivää toimistotyössä roskaruokaa syömällä. Ainakaan jos haluaa elää pitkään. Pitäisi tehdä fyysisempää työtä ja suosia lähiruokaa.
[Location: http://www.thepvsc.com/]

Sisustussuunnittelija
(by Verkottaja) Kun kaipaat kotiisi piristystä ja sisustussuunnittelu on ajankohtaista niin kannattaa ensimmäisenä etsiä hyvä sisustussuunnittelija. Kun kotisi uusi tyyli toteutetaan lämmöllä ja persoonallisuuttasi kunnioittaen niin asuminen on huomattavasti viihtyisämpää. Hyvä sisustussuunnittelija osaa kuunnella asiakkaan toiveita sekä tuoda niihin sopivasti omia näkemyksiään. Joten siihen kannattaa sijoittaa.
[Location: http://www.chillisisustus.fi]

Käytetyt kannettavat
(by Verkottaja) Käytetyt kannettavat tietokoneet sekä pöytäkoneet 12 kuukauden vaihtotakuulla. Käytetty tietokone on nyt turvallinen ostos. Jos laitteeseen tulee vika takuuaikana se korjataan, vaihdetaan samanlaiseen tai vastaavaan. Hyvä satulatuoli ja korkeussäädettävä pöytä maksavat saman verran kuin muutkin laadukkaat kalusteet, mutta vähentävät vaivoja, nostavat työn tuottavuutta ja lisäävät työvuosia.
[Location: http://www.tietoarmada.fi/]

Autokorjaamo Korpilahti
(by Verkottaja) Paikallinen autokorjaamo Korpilahdella hoitaa määräaikaishuollot ja muut korjaukset ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella. Jakopääremontit hoituu, samoin ilmastoinihuollot ja öljynvaihdot sekä kaikki muutkin korjaukset. Kun tarvitset autohuoltoa niin tule käymään, soita tai laita sähköpostia. Olemme valmiita auttamaan sinua kaikissa autoon liittyvissä ongelmissa ja meiltä myös sijaisauto.
[Location: http://www.autovanhala.com]

Autohuolto Tammisaari
(by Verkottaja) Autokorjaamo palvelee Tammisaari / Raasepori -alueella. AACC hoitaa kaikkien merkkien autohuolto -palvelut. Hoidamme jakopääremontit, määräaikaishuollot, öljynvaihdot ja paljon muuta. Meiltä saat myös kesärenkaat, talvirenkaat ja vanteet, myös alumiinivanteet. Lisäksi toimitamme tuning -osat teemme lastutukset eli chip tuning -palvelut (moottorin optimointi).
[Location: http://www.aacc.fi/huolto/]

Search for "Suomi-yritys" at other places

Altavista Google Groups Excite Hotbot Yahoo

Join oneMission.com !
Every user - including you, too! - can join the ranks of our editors. Just pick a field in which you are especially competent or interested and start collecting links.

  Help building the directory of the net
© Copyright Xoron GmbH - Legal disclosure